Nejkrásnější město Ruska, Petrohrad,  je domovem nespočtu památek na seznamu UNESCO. Palácové náměstí poskytuje hezký výhled na budovu generálního štábu a úchvatný Zimní palác se slavnou Ermitáží, který představuje nejkrásnější příklad ruské barokní architektury. Za návštěvu stojí také chrám Kristova vzkříšení i velkolepé pravoslavné kostely ve městě. Při návštěvě Petrohradu nemůžete vynechat ani legendární křižník Aurora. Vyplatí se i výlet do úchvatných Petrodvorců nebo Carského sela za Jantarovou komnatou.

Petrohrad

Po řadu let komplikovala návštěvu Ruska potenciálním zájemcům složitá (a i ne právě levná) vízová administrativa. Od října 2019 je však návštěva Petrohradu výrazně jednodušší. Ruská vláda zavedla pro návštěvníky petrohradské oblasti možnost tzv. e-víz, čímž se celá procedura vstupu výrazně zjednodušuje a také zlevňuje.

Zájemcům o návštěvu Petrohradu nabízíme dvě varianty zájezdů:
Zájezd pro individuální klienty, tzv. eurovíkend, nabízí široký výběr hotelů a téměř libovolné množství termínů. Variantní je i délka pobytu v Petrohradě.

Nabídka leteckých Eurovíkendů do Petrohradu s CK SLAN tour

Petrodvorce

Těm klientům, kteří dávají přednost organizovaným zájezdům s průvodcem pak nabízíme několik termínů klasických leteckých poznávacích zájezdů do Petrohradu.
Nabídka leteckých poznávacích zájezdů do Petrohradu s CK SLAN tour